Trancehealing

Trance healing wordt gegeven vanuit een trance staat. Dit is een verhoogde staat van bewustzijn. Via deze staat staan we in nauw contact met de spirituele wereld, of beter gezegd het universele veld dat voor ons onzichtbaar is.

Deze healing kan op verschillende lagen inwerken, wijzelf bestaan dan ook uit meerdere facetten. Dit bevindt zich op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau; het veld van de zingeving in je leven.

Via deze sessie word je lichaam aangesproken om zijn zelfhelend vermogen te gaan inzetten om opnieuw harmonie in al die lagen te gaan creëren. Doordat al deze lagen worden aangeraakt kan het zijn dat de sessie enige tijd doorwerkt en zich op verschillende wijze manifesteert in je dagdagelijkse leven. 
Tijdens de sessie kan je verschillende dingen gewaarworden (van hitte tot koude – tintelingen tot verdovende sensaties), of gewoon lekker mee wegdrijven op het universele veld wat als rustgevend wordt ervaren door je lichaam. Elke gewaarwording groot of klein heeft zijn effect.

Na een sessie adviseer ik steeds van goed water te drinken en even wat tijd te nemen om alles rustig te integreren; plan dus niet te veel in na een sessie.

Dit soort sessies kan je inzetten op diverse momenten in het leven.
De sessies gaan door met kleding aan en interfereren niet met andere behandelingswijzen of therapieën. Zie het als aanvullend en ondersteunend.

Weet dat trance healing geen vervanging is voor medische of psychische ondersteuning.

Kortom er is geen vaste formule, het gaat om vertrouwen op het veld. 

Duur   1u met een inloop – uitloop van 10min.

Prijszetting 

1u = € 70 

Vraag via contactformulier  de healing aan.