Trancehealing

Trance healing wordt gegeven vanuit een trance staat. Dit is een verhoogde staat van bewustzijn. Via deze staat staan we in nauw contact met de spirituele wereld, of beter gezegd het universele veld dat voor ons onzichtbaar is.

Deze healing kan op verschillende lagen inwerken, wijzelf bestaan dan ook uit meerdere facetten. Dit bevindt zich op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau; het veld van de zingeving in je leven.

Via deze sessie word je lichaam aangesproken om zijn zelfhelend vermogen te gaan inzetten om opnieuw harmonie in al die lagen te gaan creëren. Doordat al deze lagen worden aangeraakt kan het zijn dat de sessie enige tijd doorwerkt en zich op verschillende wijze manifesteert in je dagdagelijkse leven. 
Tijdens de sessie kan je verschillende dingen gewaarworden (van hitte tot koude – tintelingen tot verdovende sensaties), of gewoon lekker mee wegdrijven op het universele veld wat als rustgevend wordt ervaren door je lichaam. Elke gewaarwording groot of klein heeft zijn effect.

Na een sessie adviseer ik steeds van goed water te drinken en even wat tijd te nemen om alles rustig te integreren; plan dus niet te veel in na een sessie.

Dit soort sessies kan je inzetten op diverse momenten in het leven.
De sessies gaan door met kleding aan en interfereren niet met andere behandelingswijzen of therapieën. Zie het als aanvullend en ondersteunend.

Weet dat trance healing geen vervanging is voor medische of psychische ondersteuning.

Kortom er is geen vaste formule, het gaat om vertrouwen op het veld. 

Duur   1u met een inloop – uitloop van 10min.

Prijszetting 

1u = € 70 

Vraag via contactformulier  de healing aan.

Trancesessie

Tijdens een trancesessie geven we de leiding in handen van het alwetende veld.

Want wat jij wil is misschien niet wat je NU nodig hebt.

Deze sessies zijn in volledige overgave; dit vraagt van jou de bereidheid om te ontvangen wat zich aandient. Kom binnen zonder verwachtingen en vertrek in dankbaarheid voor wat je mocht ontvangen.

Want alles wat ze brengen is altijd juist. Zij brengen het namelijk via mij.

Een sessie duurt 1u30 à 2u afhankelijk van persoon tot persoon.

Voor deze sessie zit ik in een speciale constructie wat men een kabinet noemt, u neemt plaats voor mij.

De sessies gaan door in een verduisterde sfeer.

Voor de start van de sessie licht ik toe wat je kan ervaren, zoals de sensaties van healing maar evenzeer wanneer ze je in een hold houden om iets in jou veld te brengen.

Er is dus een korte voor en na bespreking.

Het liefste van al heb ik geen informatie voor de start van de sessie, als ik blanco ben kan ik zuiver werken. Tijdens de sessie mag je gerust bevestigen dat wat ik zeg herkenbaar is, steeds zonder randinformatie. Tijdens de nabespreking kan je alles delen wat je wenst.

 In mijn vrije tijd vragen ze soms om tekeningen te maken of portretten te schilderen. Het kan zijn dat één van jou geliefde hier bij hangt. Herken je iemand of iets als je bij mij langs komt spreek me hier zeker over aan dan krijg je de tekening en tekst mee naar huis.

Wat kan er zich aandienen ?

Contact met een overleden dierbare, mens en/of dier. Het kan zijn dat er meerdere personen/dieren doorkomen.

Hoe ga ik te werk? ik omschrijf de wijze van overlijden – de laatste fase van het leven – ik omschrijf de persoon die doorkomt; karakter vanuit aanvoelen. Dan breng ik datgene wat zij wensen te delen. Deze fase noemt ik ook wel pictionary met beelden die ze mij tonen, muziek die ze laten horen, woorden die ze influisteren, gevoelservaringen die ze in mijn veld brengen;  al datgene dien ik dan te vertalen naar jou. In heel dit proces zijn er fases van stilte waarin ik in blending ben, je healing ontvangt, de dierbare dichterbij kan komen.

Binding in het familiesysteem; zit jij met een blokkade in je familiesysteem of een wederkerend patroon dan kunnen ze hieraan gaan werken vanuit contact met die voorouder. We krijgen informatie wat er nodig is, er is geen garantie van heling de dag zelf. Soms zit er in een systeem een te leren levensles die niet wordt doorleeft; dan wordt hier de aandacht op gevestigd. Je krijgt steeds mee datgene wat nodig is op dit moment in jouw leven. Het is dus niet mogelijk deze vraag te stellen om een binding los te maken, als dat aan de orde is zal het zich manifesteren.

Channeling Dan komen er gidsen door die via mij een boodschap brengen voor jou. Deze zijn momenteel steeds in het Engels, vragen kunnen gesteld worden in het Nederlands dat begrijpen ze prima.

Healing energetisch/medisch Tijdens deze ervaring kan het zijn dat je een licht verdoofd gevoel ervaart zie het als de verdoving die je krijgt bij de tandarts. Soms kan er ook immense hitte zijn in bepaalde zones. Healing kan zich dus manifesteren in de vorm van medische zowel als etherische fenomenen. (ook de etherische zullen doorwerken tot in de fysieke laag)

Kortom er is geen vaste formule, het gaat om vertrouwen op het veld.

Duur   1.30u à 2u

Prijszetting

1u30 = € 110

2u = € 140

Vraag via contactformulier  de sessie aan.

Tranceart (coming soon)