"Hoe mooier en rijker de herinneringen, des te moeilijker de scheiding. Maar dankbaarheid verandert de pijn der herinnering in stille vreugde"

Dietrich Bonhoeffer


 

Palliatieve begeleiding betreft het ondersteunen van mensen in de laatste levensfase, waarbij ik zowel de palliatieve cliënt als hun naaste familie bijsta voor, tijdens, en na het moment van overgaan. Voor mij is elke situatie en ieder individu uniek, daarom bied ik maatwerk zonder vaste formules. Mijn aanpak is gericht op het luisteren naar de behoeften van zowel de palliatieve cliënt als de naasten. Een bewust afsluiten van het leven kan diepgaand zijn, maar met de juiste ondersteuning kan het ook een waardevol geschenk onthullen. In de laatste momenten van iemands leven kunnen zich helende wonderen voordoen die een positieve invloed hebben op het rouwproces van de nabestaanden. Het creëren van een warme sfeer, het vinden van de juiste woorden, en de aanwezigheid van dierbaren maken deze cruciale momenten helend voor het hart en de ziel.

Mijn expertise is verrijkt door persoonlijke ervaringen en diverse opleidingen gericht op rouw- en stervensbegeleiding. Ik bied ondersteuning aan huis of op verplaatsing in een woonzorgcentrum. Het is raadzaam om bij uw woonzorgcentrum na te gaan of zij openstaan voor deze begeleiding; hoewel men de ondersteuning niet mag weigeren, bevordert wederzijds begrip en aangepaste zorg een harmonieus proces.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, kunt u gerust contact met mij opnemen.

Prijszetting
54€/uur


 

GETUIGENISSEN


 
Jill,
Het leven is soms heel kwetsbaar.
Het leven brengt een lach en een traan.
Het leven geeft ons mooie herinneringen om te koesteren.

Waardig afscheid nemen, geeft ons onvoorziene mogelijkheden.
Deze mogelijkheden waren een heel mooi geschenk voor ons.
Ze gaven onze herinneringen een andere betekenis.
Het bracht ons rust, een bepaald gevoel van nederigheid en respect voor Pa.

Jill hierbij was u een mooie verbindende schakel, waarvoor wij u heel dankbaar zijn.

Vanwege de familie Goedhuys.

Familie Goedhuys