MOGELIJKHEDEN

Zielsopstelling 1:1

Deze opstelling gaat over balans brengen in het vrouwelijke en mannelijke in ons. Het exploreren van de familielijn en voorouders om vanuit dankbaarheid in je eigen kracht te staan.

We werken nog steeds met een vraag waarbij we alle aspecten van onze bezielde menselijke ervaring exploreren. Want jij bent geboren op een plaats met een bepaalde reden, wat brengen al deze facetten en wat is de impact op jouw leven, jouw expressie.

Je geboorte, je naam, je ouders, grootouders, voorouders en jouw mannelijke en vrouwelijke potentie. Met deze opstelling kom je weer in verbinding met je eigen blauwdruk. Zit je dus met een vraag, een fysiek symptoom, dan kan je via een systemischveld antwoord krijgen.We bouwen samen het veld op; waarbij ik jou begeleid doorheen alle facetten.

Mee te brengen indien gewenst, niet verplicht, objecten die je linkt aan datgene waarrond je wenst te werken. Weet van zodra je een afspraak maakt het veld begint te werken en er informatie op je pad komt. Na een zielsopstelling plan je best geen te drukke agenda meer zodoende je alles rustig kan laten inwerken. De doorwerking kan enkele maanden in beslag nemen. Elke vraag waar je mee zit kunnen we via deze wijze bekijken.  Benieuwd ? maak dan hier een afspraak. Een sessie duurt 2u à 2,5u Prijszetting Praktijk: €110

1:1 

Wil jij graag inzicht via een opstelling maar schrikt het idee jouw af om dit in een groepssetting te doen dan is deze methode misschien wel ideaal voor jouw. 

Opstellingen is een wijze om naar dingen in je leven te kijken. 
Je kan dit zowel individueel als in een groepsdynamiek ervaren. 
Ik bied in mijn praktijk beiden aan, ze vormen ook een rode draad doorheen mijn levenswegbegeleidingen daar ze zoveel inzicht in zich dragen. 

Zit je dus met een vraag, eender welke vraag, dan kan je via een systemischveld antwoord krijgen.

In een 1 op 1 sessie gaan we in plaats van mensen objecten inzetten als representant en laten we zo het veld spreken. 
We bouwen samen iets op en ik begeleid jouw mee doorheen jouw systeem. 

Elke vraag waar je mee zit kunnen we via deze wijze bekijken.  
Benieuwd ? maak dan hier een afspraak.

Prijszetting
2u €110
3u €150


Groepsopstelling (namiddag of avond)

Opstellingen is een wijze om naar verschillende facetten in je leven te kijken. 

Het is een methodiek waarbij we binnen een veld (de fysieke ruimte) een vraag gesteld door de vraagsteller (lot bepaald) gaan opstellen. De facilitator (Jill) zal binnen het veld verschillende representanten (de aanwezigen) uitnodigen om het antwoord op de vraag te formuleren, te tonen via beeld, klank, handelingen… zo spreekt het veld via deze representanten.

Zit je dus met een vraag, eender welke vraag, dan kan je via een opstellingsveld antwoord krijgen en indien gewenst ook een oplossing.

Een waarom vraag zal je inzicht geven, waar een hoe vraag een oplossing zal formuleren.

Elke vraag waar je mee zit kunnen we via het veld bekijken, enige voorwaarde is dat je enkel een vraag kan stellen die betrekking heeft tot je zelf of tot iets in relatie met jezelf.

De avond of namiddag zelf lichten we nog even toe hoe het zal verlopen.

Als voorbereiding kan je al gaan kijken naar welke vraag je eventueel zou willen stellen, ben je niet zeker; geen probleem de avond zelf kunnen we steeds wat aanpassen indien gewenst. Houd de vraag steeds concreet en geef geen rand informatie, dat werkt het beste.

Geen specifieke ervaring vereist gewoon openheid wordt gewaardeerd.

Op een avond of namiddag is er tijd voor twee opstellingen, weet dat een opstelling zowel voor de vraagsteller als de representant iets brengt. Het is niet zomaar dat je voor een bepaalde rol wordt uitgekozen en misschien ging jouw vraag net wel over datgene dat je representeert.  Kortom het is een bijzondere, unieke ervaring waar iedereen zijn steentje aan bijdraagt en ieder met een waardevolle beleving naar huis gaat.

Ik kijk er alvast naar uit jullie te mogen ontmoeten en begeleiden.

Prijszetting (*) 
Prijs:
40 euro 
Locatie : Praktijk te Meeuwen of alternatieve locatie 
Inschrijven via de website - FB of via telefonisch contact. 

(*) Data zie 
agenda 

Wens jij graag een opstellingsdag te organiseren neem dan contact op via 
het contactformulier hier aan of via rechtstreekse PB Facebook Novam Vitam

Sjamanistische opstelling 

Een aantal keer per jaar organiseer ik een opstellinsdag op een bijzondere dag van het jaar. 
Tijdens deze dag gaan we op een reis doorheen onbewuste lagen. 
We maken verbinding met collectieve velden en ontmoeten onze kracht, onze helpers, ons hart …… 
Deze wijze van opstellen is een grootschalig ritueel waar we allemaal deel van uitmaken, elk ieder een onderdeel van een grote schakel in het leven. 

We nodigen spirithelpers, krachtdieren, voorouders, ect uit…. We laten onze levensmissie, ons innerlijk kind, onze angst; kortom de facetten die zich willen tonen aan het woord en luisteren naar wat deze komen vertellen. 
Wat is de ontbrekende oplossing, welke raad hebben je voorouders of hoe kijkt je krachtdier naar jouw ? 
Evenzeer kunnen we via een collectief wiel inzicht krijgen in een vraag, we kijken wat de dag brengt en daarmee gaan we in verbinding. 

Zoals bij elke opstelling brengt ook deze vorm van systemisch werk iets voor de vraagsteller zowel als de representant. 
Want het is niet toevallig dat jij deel uitmaakt van deze groep of dat je gevraagd word om een bepaald facet te representeren.

De energie mogen ervaren van een voorouder, een krachtdier, een spirithelper is iets magisch dat je heel veel brengt. 

Ervaring is geen vereiste, je openstellen voor wat komt is het enige wat het veld vraagt. 


Prijszetting (*)
Prijs: 110 euro
Locatie : Praktijk te Meeuwen of alternatieve locatie
Uur : 10u - 16u30 à 17u (einduur kan variëren)
Inschrijven via de website - FB of via telefonisch contact.

(*) Data zie agenda

Wens jij graag een opstellingsdag te organiseren neem dan contact op via het contactformulier hier aan of via rechtstreekse PB Facebook Novam Vitam