ALGEMENE INFO

 

“Verlies is als een litteken
een zichtbare herrinering
enkel jij kent zijn verhaal ”

J Vernelen


Novam Vitam staat voor “nieuw leven”, elk stukje verlies, groot of klein maakt van jouw leven een nieuw leven.

Dat nieuwe leven toont zich in jouw, door jouw… enkel jij kent zijn verhaal…
Jij bent een reflectie van wat je voelt, denkt, eet, wat jou inspireert….

Verlies is bij novam vitam meer dan enkel het verlies van een dierbare, het kan het einde zijn van een relatie, carriére, je energiepeil, het gevoel jezelf kwijt te zijn…… Verlies en rouw zit in vele lagen en toont zich doorheen jouw lichaam.
Een rouw en verlies begeleiding kent vele facetten.

Hoe ga ik te werk ?
Ik start met een kennismakingsgesprek om samen een inzicht te krijgen over waar je NU staat.
Dan kijken we samen verder hoe ik jouw mee begeleid naar een nieuw perspectief, terug naar jouw veerkracht.
Tijdens de begeleiding maak ik gebruik van jouw lichaam als kompas.
Het lichaam als voertuig van de ziel, de ziel gebruikmakende van dit lichaam om ons bepaalde signalen te geven.
We vergeten al te vaak naar dit lichaam te luisteren, zo verleren we wat dit lichaam ons zo liefdevol wil duidelijk maken; hoe het lichaam een programma opstart ter compensatie van een ervaring.
Zo zal je merken dat iets klein als een aanhoudende schouderpijn niet zo maar alleen een fysieke manifestatie is.
Om die reden combineer ik lichaamswerk met oefeningen, natuurwandelingen en andere methodieken die jouw mee ondersteunen.
Heb jij last van aanhoudende Fysieke klachten dan ben je ook welkom om eens op de massagetafel te gaan liggen voor een massage of Reiki behandeling zodat we jouw lichaam de aandacht geven dat deze vraagt.
Wie weet kom je iets meer te weten over wat er leeft.

Doordat ik samen met jouw werk naar inzicht, jouw oefeningen laat doen en laat werken rond datgene wat er NU in jouw leven aanwezig is komt er verandering.
“Een mens is als een bloem, als je ze de liefdevolle zorg en aandacht geeft dat ze verdienen dan kan die helemaal openbloeien”
Je zal merken dat jouw veerkracht er altijd al geweest is, ze was gewoon geduldig aan het wachten tot je haar terug vond.

Het gaat niet om loslaten, want verlies laat je niet los. Het is anders leren omarmen zodat je opnieuw ruimte creërt voor het leven.

Ik wandel graag mee met jou op een pad van verandering.

Vanharte welkom
JillGETUIGENISSEN

 • Manon
  “De manier waarop je mij door processen kan helpen is echt ongelooflijk, ik ben zo blij dat je doet wat je doet! “
  Manon
 • Twiggy
  Het levenswiel is een bijzondere ervaring die me veel gebracht heeft en nog steeds brengt …. Jill gaat stap voor stap met je mee en reikt dingen aan waar je mee aan de slag kan
  Twiggy
 • Ann. V.
  Er wordt écht geluisterd. Na een aantal traumatische ervaringen heb ik zoals zovelen een hoop therapeuten, zelfhulpboeken en dergelijke verslonden. Hier en daar vond ik wel verlichting maar ik voelde nooit een soort van erkenning. Het was meer oplapwerk. Tot ik Jill leerde kennen. Ze luistert echt naar jouw innerlijke stem, niet alleen naar wat je mond vertelt. En da’s het grote verschil. De sessies die ik met haar heb meegemaakt hebben mijn leven veranderd. Ze heeft me een innerlijke rust gebracht. En da’s onbetaalbaar.
  Ann. V.
 • Joëlle
  Na al jaren op zoek te zijn naar mezelf, van therapeut naar therapeut kwam ik in contact met Jill. “Speciale madam” was mijn eerste gedacht, maar het voelde goed dus ik besloot me in te schrijven voor een workshop. Die workshop heeft héél véél doen bewegen en ik besloot Jill te vragen om me verder te begeleiden. We zijn ondertussen enkele sessies verder en zoveel nieuwe inzichten rijker, ik voel me stukken beter en heb weer energie. Energie om door te gaan. Er is nog werk aan de winkel maar ik ben ervan overtuigd dat het met de ondersteuning van Jill me zal lukken. Dank je wel voor alles !
  Joëlle