ALGEMENE INFO

 

“Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg”


Novam Vitam wat staat voor “nieuw leven”, begeleidt de mens doorheen alle facetten van het menselijke bestaan.
Jij bent een reflectie van wat je voelt, denkt, eet, wat jou inspireert….
Dat nieuwe leven start dus bij jou.

Samen gaan we op pad en ontdekken de fase van ontwikkeling die klaarligt binnen jouw evolutieveld. Met een rugzak aan methodieken kiezen we datgene wat best resoneert met jouw systeem.
Tijdens de begeleiding maak ik gebruik van jouw lichaam als kompas. Het lichaam als voertuig van de ziel, de ziel gebruikmakende van dit lichaam om ons bepaalde signalen te geven.
We vergeten al te vaak naar dit lichaam te luisteren, zo verleren we wat dit lichaam ons zo liefdevol wil duidelijk maken; hoe het lichaam een programma opstart ter compensatie van een ervaring.

Doordat ik jou zelf oefeningen laat doen en laat werken rond het aanvaarden van datgene wat er leeft, het je gunnen van verandering komt de verandering werkelijk tot stand.

“Je kan niet loslaten als je niet weet wat je vast houdt”

Ik wandel graag mee met jou op een pad van verandering, zodat jij verder groeit in je persoonlijke evolutie en dichter komt bij de taal van jouw lichaam en jezelf.

Vanharte welkom
JillGETUIGENISSEN

  • Ann. V.
    Er wordt écht geluisterd. Na een aantal traumatische ervaringen heb ik zoals zovelen een hoop therapeuten, zelfhulpboeken en dergelijke verslonden. Hier en daar vond ik wel verlichting maar ik voelde nooit een soort van erkenning. Het was meer oplapwerk. Tot ik Jill leerde kennen. Ze luistert echt naar jouw innerlijke stem, niet alleen naar wat je mond vertelt. En da’s het grote verschil. De sessies die ik met haar heb meegemaakt hebben mijn leven veranderd. Ze heeft me een innerlijke rust gebracht. En da’s onbetaalbaar.
    Ann. V.
  • Joëlle
    Na al jaren op zoek te zijn naar mezelf, van therapeut naar therapeut kwam ik in contact met Jill. “Speciale madam” was mijn eerste gedacht, maar het voelde goed dus ik besloot me in te schrijven voor een workshop. Die workshop heeft héél véél doen bewegen en ik besloot Jill te vragen om me verder te begeleiden. We zijn ondertussen enkele sessies verder en zoveel nieuwe inzichten rijker, ik voel me stukken beter en heb weer energie. Energie om door te gaan. Er is nog werk aan de winkel maar ik ben ervan overtuigd dat het met de ondersteuning van Jill me zal lukken. Dank je wel voor alles !
    Joëlle