ALGEMENE INFO

 

“Ontwaak jezelf,ontluik je hart,
nestel in je wezen ”

J Vernelen


Novam Vitam staat voor “nieuw leven”, een leven vanuit jouw eigen potentieel.
Je zal merken dat jouw potentieel er altijd al geweest is, ze was gewoon geduldig aan het wachten tot je haar terug vond.

Hoe ga ik te werk ?
Ik start met een kennismakingsgesprek, algemene tarotreading of een systemisch veld om samen een inzicht te krijgen over wat er NU in jou leeft.
Dan kijken we samen verder of ik jou mee kan begeleiden naar een nieuw evenwicht, terug naar jouw kracht, je ware potentieel. Evenzeer verwijs ik door naar collega’s als ik voel dat zij je verder kunnen begeleiden op je weg.
Gulden regel, alles op jouw tempo, voor jouw wezen.
Tijdens mijn begeleidingen maak ik gebruik van jouw lichaam als kompas.
Het lichaam als voertuig van de ziel, de ziel gebruikmakende van dit lichaam om ons bepaalde signalen te geven.
We vergeten al te vaak naar dit lichaam te luisteren, zo verleren we wat dit lichaam ons zo liefdevol wil duidelijk maken; hoe het lichaam een programma opstart ter compensatie van een ervaring.
Zo zal je merken dat iets klein als een aanhoudende schouderpijn niet zo maar alleen een fysieke manifestatie is.
Om die reden combineer ik lichaamswerk met oefeningen, natuurwandelingen en andere methodieken die jou mee ondersteunen.

Doordat we samenwerken naar inzicht, je kennis maakt met datgene wat er NU in jouw leven aanwezig is komt er ruimte.

“Een mens is als een bloem, als je ze de liefdevolle zorg, een voedzame bodem en de aandacht geeft dat ze verdienen kan ze helemaal openbloeien”

Het gaat niet om loslaten.
Het is anders omarmen zodat je opnieuw ruimte creëert voor het leven.


Ik wandel graag mee met jou op een pad naar heelheid.

Vanharte welkom
Jill
GETUIGENISSEN

 • Anoniem
  Jill is een straffe madame, wijs, verbonden én met beide voeten op de grond. Aanrader om met haar te werken. Veel plezier!
  Anoniem
 • D.H.
  “Het doet me deugd de kaarten te horen spreken doorheen jou. Er begint nu al heel wat te zakken en dat voelt goed aan “
  D.H.
 • Evy
  “Ik wil jou even bedanken voor de kaartlegging, ik heb enorm veel informatie gekregen waar ik veel mee ben. Je hebt het op een hele fijne, aangename manier gebracht en hebt me echt verder geholpen”
  Evy
 • Petra V.
  Ik leerde Jill kennen op een huiskamerlezing “Waarom zijn we als de dood voor de dood?” te Vesta. Meteen voelde ik haar passie, er staan vanuit een kracht maar ook vanuit eenvoud! Wat een voorbeeld! Ik boekte bij haar via de website een afspraak om me te begeleiden op men levenspad en wees maar zeker 2019 werd me heel wat.... Dankzij haar ondersteuning via gesprekken, haar sjamanistische rituelen (levenswiel) en nog veel andere dingen hakte ik vorig jaar heel wat knopen door zowel op professioneel, privé als spiritueel vlak. Dankbaar ben ik om de ontvangen inzichten, de ondersteuning en gewoon Jill om wie je bent!❣️ Graag ga ik in 2020 verder met u als voorbeeld dankbaar, krachtig en toch zacht...
  Petra V.
 • Anoniem
  Toen mijn papa plots overleed, kon ik op Jill rekenen. We deden een mooi ritueel om hem te begeleiden, het bracht me zo veel troost en steun in hele moeilijke tijden ❤🙏
  Anoniem
 • G.
  Tijdens mijn bijna dood ervaring ontdekte ik dat ik deel was van een drieling. Echter... mijn broers gingen terug en ik werd alleen geboren. Het zorgde ervoor dat ik mezelf vaak alleen heb gevoeld in mijn leven. Vaak was ik bang dat de mensen die ik lief heb beslissen om me niet meer in hun leven te hebben. Dankzij het traject bij Jill kreeg ik hier heel wat inzichten maar ook heling op. Als kers op de taart, een bronritueel in de natuur van Averbode. Het voelde als thuiskomen, alsof alles terug 1 was en ik hier weer verenigd werd met mijn 2 broers. De ondersteuning en puurheid die Jill biedt vind ik prachtig. Recht vanuit haar hart naar het mijne. Dankje Jill, je doet dat enorm goed.
  G.
 • Manon
  “De manier waarop je mij door processen kan helpen is echt ongelooflijk, ik ben zo blij dat je doet wat je doet! “
  Manon
 • Twiggy
  Het levenswiel is een bijzondere ervaring die me veel gebracht heeft en nog steeds brengt …. Jill gaat stap voor stap met je mee en reikt dingen aan waar je mee aan de slag kan
  Twiggy
 • Ann. V.
  Er wordt écht geluisterd. Na een aantal traumatische ervaringen heb ik zoals zovelen een hoop therapeuten, zelfhulpboeken en dergelijke verslonden. Hier en daar vond ik wel verlichting maar ik voelde nooit een soort van erkenning. Het was meer oplapwerk. Tot ik Jill leerde kennen. Ze luistert echt naar jouw innerlijke stem, niet alleen naar wat je mond vertelt. En da’s het grote verschil. De sessies die ik met haar heb meegemaakt hebben mijn leven veranderd. Ze heeft me een innerlijke rust gebracht. En da’s onbetaalbaar.
  Ann. V.
 • Joëlle
  Na al jaren op zoek te zijn naar mezelf, van therapeut naar therapeut kwam ik in contact met Jill. “Speciale madam” was mijn eerste gedacht, maar het voelde goed dus ik besloot me in te schrijven voor een workshop. Die workshop heeft héél véél doen bewegen en ik besloot Jill te vragen om me verder te begeleiden. We zijn ondertussen enkele sessies verder en zoveel nieuwe inzichten rijker, ik voel me stukken beter en heb weer energie. Energie om door te gaan. Er is nog werk aan de winkel maar ik ben ervan overtuigd dat het met de ondersteuning van Jill me zal lukken. Dank je wel voor alles !
  Joëlle