Jaartraining collectieve opstellingen 

“Let spirit guide the way”

Ik ben zelf al jaren mensen aan het begeleiden vanuit de collectieve lagen en nog steeds sta ik versteld van wat er zich aandient, de intelligentie van een veld zo subtiel en wijs. Wat dit kan betekenen voor mensen in hun proces is zo waardevol dat ik dit wil delen met anderen.

Door de jaren heen, heb ik stilaan mijn eigen werkmethodieken ontwikkeld dewelke ook aan bod komen in deze jaartraining.

Mijn “levenswiel”, de welke zijn wortels heeft in het medicijnwiel, is een krachtige methodiek die zoveel lagen van ons wezen raakt. Voor mij één van de krachtigste vormen die ik momenteel toepas. Ik ga hier dan ook in de training de nodige aandacht aan besteden. Het is een diepgaande 1:1 begeleiding en dus overal inzetbaar.

Verder brengt deze jaartraining jou een schat aan informatie en ervaring die je kan toepassen in de praktijk, evenzeer kan je dit jaar zien als een pad van persoonlijke ontwikkeling.

Als je deze training volgt dan word je ondergedompeld in de subtiele lagen van ons collectief, dus ook alle verborgen delen van jezelf… Dit vraagt een bepaald engagement. Je zal merken dat na elke dag dat we samengewerkt hebben de wereld een klein beetje verandert.

Ik ben er gedurende dit traject om jou de nodige handvaten en ondersteuning te beiden die je nodig hebt.

Wanneer ?

Gespreid over 10 volle zaterdagen neem ik jullie mee op een magische reis.

Je leert werken met de subtiele velden, er komen sessies aan bod voor groepswerk maar evenzeer voor 1 op 1 begeleiding. Alle methodieken ga je zelf ervaren, je krijgt ook de kans om deze zelf toe te passen.

Dag 1 :  basiskennis & standaard familieopstelling

Dag 2 : verschillende vormen van systemische groepsopstellingen

Dag 3 : diverse 1:1 opstellingsvormen – kennismaking met het wiel

Dag 4 : jouw plaats in je familiesysteem – een opstellingsdag vanuit dankbaarheid

Dag 5 :  sjamanistische opstelling en krachtvoorwerpen

Dag 6 : spelen met het collectief

Dag 7 :  zielsopstelling

Dag 8 :  het levenswiel (eigen methodiek)

Dag 9 :  stilte en geluid binnen opstellingswerk

Dag 10 : soul retrieval     


Zijn er vereisten tot deelname ? Neen, je kan deelnemen als professional maar evenzeer met de intentie van persoonlijke ontwikkeling. Overgave is het enige wat verwacht wordt. Heb je vragen of twijfels neem gerust even contact met me op.

Inschrijven : via de winkel of via contactformulier (betaling via overschrijving)  

 Data :

  • MEEUWEN - Zaterdag 2024-2025: 7/9 - 5/10 - 7/12 - 11/1 - 8/2 - 8/3 - 5/4 - 10/5 - 7/6

 Uur : 10u tot 16u (kan zijn dat dit uitloopt)  

Prijs : € 1220 (incl.btw) *

Inclusief drank, versnaperingen.

+ Soep met glutenvrije crackers en spread of alternatief (extra lunch zelf te voorzien)

* Bij betaling in 1 keer krijg je een korting van 10% (€1098)

 

GETUIGENISSEN


 

Ik ben de jaaropleiding opstellingen bij Jill gestart in een periode van zware blokkades in mijn leven en vanuit een behoefte aan inzicht. Ik had al eerder samen met Jill opstellingswerk gedaan, en voor mij is zij een heel zuiver persoon. Ze bezit de kracht met heel haar wezen in een situatie te durven gaan staan en alle emoties die daarbij opkomen de ruimte te geven om er volledig te zijn. Heling en transformatie is wat dan volgt. Omdat ik zelf mijn eigen struggles wilde aankijken, kon ik mij geen betere begeleiding voorstellen dan haar, ik kon vertrouwen dat ze naast mij zou staan als ik de diepte in ging.
En dat heeft ze schitterend gedaan. De opleiding was enorm boeiend, leerrijk, en heeft mij in contact gebracht met de moeilijkste stukken in mezelf. Ze heeft mij kracht en moed gegeven, ik durf nu zelf ook te gaan staan daar waar het moeilijk is, in mezelf, en in confrontatie met de andere. Ownership. Ik ben mijn eigen spaceholder nu.
Ik kan deze opleiding alleen maar met heel mijn hart aanbevelen, zowel voor persoonlijke groei als om in te zetten in je professionele leven. Verder zijn ook aan te bevelen: de heerlijke lunches en snackmomenten met fijne babbels, Jill’s humoristische lichtheid als tegenwicht voor het diepe werk, en de ontzettend mooie vriendschappen die je eraan overhoudt… En heb ik het al gehad over de geweldige locatie en de zeer goed uitgewerkte theoretische cursus die je erbij krijgt? En alle inzichten die je krijgt die je ook op andere dingen in je leven kan toepassen? Anyway… schrijf je maar gewoon in, het wordt een magische reis!

Hanne

Wat begon met een nieuwsgierigheid maar geen verwachtingen startte ik aan de jaaropleiding ‘opstellingswerk’
En wat een evolutie zowel op persoonlijk vlak als ook in de groep!
En of ik mezelf daar wel degelijk tegenkwam 🙈soms met een traan ,soms met een lach!
Het ging als een rollercoaster dat jaar door me heen .
Ongelooflijk wat het veld ons gaf aan inzichten maar ook de tools om ermee aan de slag te gaan!
De cursus was zeer verrijkend ,brengt een mens dichter bij zijn ziel en ook mooi hoe je je eigen pad doorvoelt en doorleeft om zo ook andere zielen daar ook naartoe te begeleiden .
Jill geeft jouw de gelegenheid in deze cursus,om met de nodige aanpassingen jezelf de kans te geven dit ook te mogen ervaren als begeleider.
Ze is streng maar rechtvaardig , het hart op de juiste plaats , in de juiste moment kan alleen maar voelen dat ze dit doet vanuit een passie en met een open blik.
Ik zou zeggen : ga deze uitdaging niet uit de weg , voel en ervaar wat deze cursus met je doet om zo de wereld bewuster en mooier te maken vanuit onvoordelijke liefde en zonder verwachtingen voor onze medemens!
Voor mij was het een helse rit maar oh zo de moeite dus mensen: FASTEN YOUR SEATBELTS 💫✅👌💞
Warme dankbare hartegroet petra 💜

Petra V.


Toen ik startte aan de opleiding systeemopstellingen was ik me ervan bewust dat het een bijzonder jaar ging worden.
Ik had al aan meerdere opstellingen deelgenomen die Jill had begeleid en was heel verheugd dat ze haar wijsheid wou delen.
Gedurende 1 jaar zijn we met een groep van 8 mensen op pad gegaan.
Elke lesdag was zo bijzonder en telkens anders.
Op een zachte en soms ook confronterende manier neemt Jill je mee naar je kern.
Ik ben Jill enorm dankbaar voor de inzichten die ze me bracht en wat ze voor mij heeft betekend op mijn pad naar heling en zelfliefde.
Ik beveel de opleiding aan iedereen aan.

Liefs

Christel

Voor iemand dat de leer van Hellinger toch al enigszins bestudeerd had heb je me zowel verbaasd als geïnspireerd met je intuïtieve aanpak.
Er is geen goed of fout. Er is alleen dat wat ik voel en dat wat jij voelt. Met al onze zintuigen op scherp leerde je ons communiceren met het grote onzichtbare veld. Als lichaamswerker kon ik met name erg waarderen hoe je ons meenam in onze gewaarwordingen en die ten alle tijde te erkennen en te respecteren.
Jij hebt ons rijkelijk beloond met jouw onaflatende inzet en beschikbaarheid voor de groep. Zonder eigenbelang heb je je een jaar lang maximaal gegeven.
Een welgemeende, hartelijke dankjewel met een diepe buiging 🥰

Hilde DC

Eén jaar jezelf tegen komen.
Net als in een liefdesaffaire
aantrekken en afstoten
Blinde vlekken, niet willen zien.
En nee, het gaat niet in één keertje.
Met jezelf aan de slag gaan is een levenswerk.
En daarin is dit jaar een mega boost geweest.
Van jezelf houden,
in jezelf geloven, niet omdat iemand het je zegt
maar omdat je transformeert en jezelf durft zien.
je stralende zelf, maar ook het donkere deel.
want pas dan ben je compleet
“Alles mag er zijn”
zijn de woorden van Jill.
Deze opleiding heeft me verbonden met mezelf.
En me laten beseffen hoe magisch alles werkt
via opstellingen. Het sluit volledig aan bij wie ik ben
en bij elke “één op één” opstelling die ik sinds gedaan heb
gebeuren hele mooie, speciale dingen.
De reacties zijn dan ook hartverwarmend.
Met heel veel dank aan Jill Vernelen
voor dit prachtig transformatiejaar
Dat voor mij een hele nieuwe wereld opende
met mega inzichten.

Gudrun Van Overberghe

Van je hoofd naar je buik door het veld en de begeleiding van Jill.
Ik heb leren om te vertrouwen op mijn intuïtie net omdat Jill ook werkt vanuit vertrouwen. Ze heeft vertrouwen in mij, in het veld en in haarzelf. Wat voor mij een enorme groei boost heeft gebracht.

Ik heb heel wat lagen dieper mogen graven en ontdekken. Vaak botste ik op weerstand bij mezelf maar werd subtiel door Jill uit mijn kot gehaald. Om daarbuiten dan opgevangen te worden door de mooiste spiegels van medestudenten. Prachtig en confronterend om te zien hoe onze groep zich vormde en doorheen het jaar groeide.

Het voelt alsof er een nieuw stukje aarde is bijgekomen waarin ik volop mag verder spelen en ontdekken wie ik ben en wat ik kan.
Dankjewel Jill om mijn stukje op deze aarde groter te maken ❤️

K.M.