OVER MIJ


“We zoeken vaak het antwoord buiten onszelf, de echte waarheid bestaat vanuit onszelf; het is een reflectie van wie wij zijn"

J. Vernelen

Het leven is een wonderbaarlijk geschenk, het is een kans om elke dag opnieuw te kiezen voor jezelf. Op een dag heb ik gekozen voor mezelf, ben ik helemaal in mezelf gedoken om mijn verborgen potentie te ontdekken.
Kiezen voor jezelf is makkelijker gezegd dan gedaan, het is met vallen en opstaan.
Het heeft mij gebracht bij talenten van mezelf dewelke ik niet wist dat ik bezat.

Het is dan ook dat wat ik graag doe in de begeleiding van mensen, ze opnieuw in contact brengen met hun verborgen kwaliteiten. Ze laten geloven in hun oneindig potentieel en erop vertrouwen dat ze de moed, de kracht hebben om “een nieuw leven” voor zichzelf te scheppen. Om te leven vanuit dat potentieel.
Want wij zijn allemaal scheppers van ons eigen leven, we zijn allemaal uniek en waardevol; alleen zijn we dat ergens onderweg vergeten.
Daardoor raken we verward, beginnen we te zoeken en komt er uitendelijk iets of iemand in je leven die zegt “Stop, kijk, voel, ervaar, ….. kan je het zien ?”
Ook ik was vergeten dat alles rondom mij een creatie is vanuit mezelf, mooi is het als de wereld rondom jou evolueert met elke stap dat je zet. Sommige stappen zijn lastig, andere zijn simpel en fijn. Elke evolutie is met vallen en opstaan, ik ga niet beweren dat het altijd van een leien dakje loopt.

Ik kan enkel zeggen dat ik zo dankbaar ben dat ik ben blijven geloven in mezelf, elke stap gezet heb om te staan waar ik NU sta.
In verbinding met mezelf, de aarde en zijn natuurlijke cycli.


Het was altijd belangrijk voor mij om te blijven groeien, te transformeren en dit dan te integreren… Ik heb leren beseffen dat het belangrijk is van te kunnen genieten van wat we ZIJN, het streven naar groei te laten rusten. Te spelen met wat er is, want wat er zal komen weten we niet en vanuit het moment komen we onszelf pas echt tegen.

Al de workshops, persoonlijke trajecten en opleidingen die ik volgde hebben mij het inzicht gegeven dat ik vandaag bezit, ze zijn de potgrond voor de start van mijn eigen praktijk en ‘mijn nieuw leven’ …..Een praktijk in evolutie waar ik bewust kies voor dingen die bij mij horen, waar ik mensen mee kan ondersteunen op een pad van Bewust-wording en Zijns-kracht.

Opleidingen: Lifecoach en Bachconsulent (De Levensschool), stErfacilitator (Timotheus), Integratieve rouw en verlies begeleiding (Educatieve Academie), Systemisch werk (Bert Cools), Interactieve zelfresonantie (Interakt), Natuurcoaching (Lut Van Mossevelde) , Sjamanisme bij rouw en verlies (Linda Wormhoudt), Reiki - Tarot (Reiki centrum), Symbolieken en regeneratie(Adriaan van Zelst), The breathwork coach ( Lars Faber), Mediumschap (Kathleen van Raemdock; Myrthe Bruynzeel; Scott Millighan, Chris Ratter, Angelique van Bezouwen);….