ROUW EN LEVENSWEG BEGELEIDING

“Rouwen is onszelf leren overgeven aan het moment dat we het gevoel hebben dat de wereld onder onze voeten is verdwenen, het nieuwe begin onzichtbaar”


J.Vernelen


Rouw en levensweg begeleiding is meer dan enkel het rouwen van een overledene, het kan gaan over het einde van of een nieuwe fase in je leven, een relatie, een job, je gezondheid, ……
Tijdens mijn begeleidingen gaat het erom om contact te maken met jouw systeem om zo inzicht te krijgen in wat er NU in jouw leeft. Het leven kent vele overgangsfases de welke een impact, groot of klein, op ons leven hebben.
Verder is het anders benaderen van rouw en sterven iets wat ik uitdraag vanuit mijn hart.
Ik zal niet zeggen dat ik begrijp wat je doormaakt, zelfs niet wat je bedoeld…. Ik zal luisteren om samen met jouw de antwoorden en de weg te vinden naar een nieuw begin.

Ik kan je wel zeggen dat ik zelf doorheen het verliezen van vele dierbaren heb leren verstaan dat rouwen nodig is en verlammend te gelijker tijd, voor alles is er een moment en misschien is jouw moment NU. Ook door meerdere malen heel dicht bij de dood te staan is mijn visie over het leven helemaal veranderd.

Hetgeen we samen gaan doen is het proces begrijpen, de thema’s afronden waarvoor we misschien de kans niet hebben gekregen; inzicht brengen binnen je rouwproces, overgangsfase, trauma….
Er is niet 1 methodiek die ik gebruik, ik luister naar het moment.
Jouw systeem weet het beste wat jij nodig hebt, dat kan ik niet bedenken, ik maak enkel gebruik van alle tools die ik geleerd heb doorheen verscheidene scholingswegen.

Wat jij nodig hebt zal zich aandienen, dat kan ik zelf niet bedenken. Door daar contact mee te maken komen we uit bij jouw sleutel. .

“Loslaten is jezelf de vrijheid geven om opnieuw in het leven te stappen
het is een eerbetoon het leven
het is een warme omhelzing voor jezelf”
J.Vernelen


Hier vind je een uitleg van de werkwijze.

 

Secured By miniOrange