ROUW EN LEVENSWEG BEGELEIDING

“Een mens is als een bloem, als je ze de liefdevolle zorg en aandacht geeft dat ze verdienen dan bloeien ze helemaal open”


J.Vernelen


Rouw en levensweg begeleiding is meer dan enkel het rouwen van een overledene, het kan gaan over het einde van of een nieuwe fase in je leven, een relatie, een job, je gezondheid, …… Maar evenzeer wederkerende thematieken in je leven waar jij graag inzicht in krijgt.
Tijdens mijn begeleidingen gaat het erom om inzicht te krijgen over wat er NU in jouw leeft. Het leven kent vele gebeurtenissen de welke een impact, groot of klein, hebben op ons leven.
Ik zal niet zeggen dat ik begrijp wat je doormaakt, zelfs niet wat je bedoeld…. Ik zal luisteren om samen met jouw de antwoorden en de weg te vinden naar een nieuw begin.

Ik kan je wel zeggen dat ik zelf doorheen heel wat processen ben gegaan in mijn leven en zo ook heb leren begrijpen dat bij het verliezen van dierbaren rouwen nodig is en verlammend te gelijker tijd. Door heel dicht bij de dood te staan is mijn visie over het leven helemaal veranderd.

Voor alles is er een moment en misschien is jouw moment NU.

Hetgeen we samen gaan doen is het proces begrijpen, de thema’s afronden waarvoor we misschien de kans niet hebben gekregen; inzicht brengen binnen je leven.
Er is niet 1 methodiek die ik gebruik, ik luister naar het moment.

Wat jij nodig hebt zal zich aandienen, dat kan ik zelf niet bedenken. Door daar contact mee te maken komen we uit bij jouw sleutel. .

“Loslaten is jezelf de vrijheid geven om opnieuw in het leven te stappen
het is een eerbetoon aan het leven
het is een warme omhelzing voor jezelf”
J.Vernelen


Hier vind je een uitleg van de werkwijze.