Rouw en verlies opstellingen

Een avond om stappen te zetten binnen een rouwproces waarbij je in een veilige omgeving van gelijkgestemde begeleid word binnen je eigen proces.
Door in de ervaring te stappen kunnen we meer gaan begrijpen, vanuit dat begrijpen terug gaan helen.
Elke deelnemer van deze opstellingsavond heeft te maken met een vorm van verlies en verwerking zo brengt ieder haar/zijn eigen mentale en emotionele geschiedenis mee. Binnen de dynamiek van een groep heerst een gelijksoortige trilling welke maakt dat je niet zomaar deelneemt aan een opstellingsavond. Zowel voor de representant als de vraagsteller biedt de avond een inzicht.

Door inzicht te krijgen in de impact van het verlies binnen jouw leven kan je dichter komen tot een punt van begrip, aanvaarding, troost, om zo terug je eigen pad voluit te bewandelen.
Als je als representant gevraagd wordt om een bepaald aspect/persoon te representeren kan je ten allen tijden dit verzoek weigeren als jij naar jouw aanvoelen niet de geschikte persoon bent of dit voor jou niet goed aanvoelt. Tijdense deze avonden staan veiligheid en sereneniteit centraal.
Het lot zal bepalen welke vraag aan bod komt, om die reden vraag ik dezelfde bijdrage voor elke deelnemer aangezien de avond voor iedereen iets brengt. *

Prijszetting (*)
Praktijk te Eindhout € 30/deelnemer

(*) Data zie agenda

TERUG